به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، گرجستان ممکن است به زودی در خصوص اعطای پناهندگی سیاسی به "آدام اسمایف" متهم چچنی طراحی سوء قصد به جان "ولادیمیر پوتین" رئیسجمهوری روسیه است، تصمیم گیری کند.
"والری کاچیتوف" وکیل مدافعی که منافع همسر اسمایف را دنبال میکند، با اعلام این خبر یادآور شد که دولت اوکراین روند استرداد اسمایف به روسیه را متوقف کرده و سرویس مهاجرت اوکراین نیز رسما از بررسی درخواست وی برای اعطای پناهندگی سیاسی خودداری نموده است. بعد از این مسئله عثمانوف از کشور گرجستان خواستار اعطای پناهندگی سیاسی شده و از تابعیت روسی خود صرف نظر کرد.
این وکیل مدافع گفت، دولت گرجستان ظرف امروز و فردا در خصوص این درخواست عثمانوف تصمیم گیری خواهد کرد.
وی با ابراز امیدواری به اینکه این تصمیم مثبت باشد، گفت: دولت اوکراین در صورت مثبت بودن پاسخ گرجستان و یا کشور فنلاند به تقاضای اسمایف برای اعطای پناهندگی، از لحاط حقوقی موظف خواهد بود تا وی را به این کشورها تحویل دهد.
هفته گذشته مشخص گردید که سرویس مهاجرت اوکراین از بررسی درخواست این متهم به سوء قصد به جان ولادیمیر پوتین برای پناهندگی سیاسی به این کشور خودداری کرده است. در این رابطه اسمایف به دادگاه شکایت کرد، ولی مقامات قضایی اوکراین هنوز پاسخی در این خصوص به وی نداده اند.
ضمن اینکه مقامات اوکراین روند استرداد این متهم به دولت روسیه تا مشخص شدن نظر دادگاه حقوق بشر اروپا در این خصوص را به تعویق انداخته و منتظر واکنش مقامات اروپایی در این رابطه هستند.
https://ccsi.ir//vdca.ynyk49nae5k14.html
ccsi.ir/vdca.ynyk49nae5k14.html